Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Preminuo Želimir Jurčić

Jedan od istaknutih menadžera u sektoru novih tehnologija Želimir Jurčić preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Izmenjen saobraćaj u delu Starog grada

Saobraćaj će privremeno biti izmenjen u delu Starog grada od petka, 26. jula zbog rekonstrukcije vrelovoda u Ulici Jovana Đorđevića od broja 9 do Ulice Ilije Vučetića, ogranak za Banski prolaz i u Ulici Stevana Branovačkog od broja 1 do broja 7.

Nikolić: Ekipa tek na 50% od mogućnosti

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je danas da je zadovoljan zbog prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da njegova ekipa može da bude još bolja, pošto nije dostigla ni 50 odsto svojih mogućnosti.

Zbog male zarade prave veliku štetu

Šteta koju sakupljači PET ambalaže naprave na specijalizovanim spremnicima koje je postavila "Čistoća" nadoknadiće poreski obveznici, jer je oštećeno 715 od ukupno 770 kontejnera, koliko ih trenutno ima na ulicama grada.

Sutra 16. Kritična masa

Kritična masa, 16. po redu, koja će se voziti u petak, 26. jula, nema odabranu temu ovog meseca, te će se učesnici, kojih tradicionalno bude između 300 i 600, voziti "'nako".

Ulica Alekse Šantića privremeno slepa

Saobraćaj će privremeno biti izmenjen u delu Grbavice u petak, 26. jula zbog nastavka rekonstrukcije vrelovodne mreže u bloku Puškinove ulice, Bulevara cara Lazara i Ulice Alekse Šantića.

Novi Sad (ne) plaća obnovu rodne kuće Gavrila Principa

Iako je gradonačelnik Bosanskog Grahova Uroš Makić izjavio kako će obnovu rodne kuće revolucionara Gavrila Principa u selu Obljaj u ovoj opštini iz svog budžeta finansirati Novi Sad, zamenik prvog čoveka grada Borko Ilić kaže da je u pitanju privatna inicijativa.

Deo Novog naselja bez tople vode

Zbog radova na otklanjanju kvara na vrelovodnoj mreži na uglu Bulevara kneza Miloša i ulice Seljačkih buna, bez tople vode su ostali delovi triju ulica na Novom naselju.